دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در اسفند ماه سال 1396 تأسیس شده و واحدکتابخانه آن در دل کتابخانه دانشکده بهداشت، تاکنون مشغول ارائه خدمات کتابخانه ای و اطلاع رسانی به اعضای محترم هیأت علمی ، دانشجویان گرامی و همکاران محترم می باشد.
منابع این کتابخانه شامل موضوعات عمومی (روانشناسی، علوم دینی، مدیریت، تاریخ، جامعه شناسی و ادبیات) و تخصصی (علوم تغذیه و صنایع غذایی ) می باشد.
استفاده از کتابخانه به شیوه قفسه باز و open access بوده و مراجعین به کتابخانه، امکان دسترسی مستقیم به منابع و تورق آنها را دارند. استفاده از کتابخانه برای تمام مراجعان مقدور است اما امانت دادن کتاب، مخصوص اعضای کتابخانه است.
ساعت کار کتابخانه، در روزهای شنبه تا چهارشنبه، از 8 صبح الی 18عصر می باشد.
برخی خدمات کتابخانه عبارتند از:
- امانت دادن کتاب (مطابق ضوابط این کتابخانه)
- امکان استفاده در محل، برای منابع غیر امانی
- خرید کتاب و دیگر امکانات رسانهای
- نیازسنجی کتابخانه با هماهنگی با اساتید، محققین و دانشجویان
- ارتباط و همکاری با کتابخانه مرکزی و کتابخانه های دیگر دانشکدهها و مراکز
- داشتن سایت اینترنتی، برای جستجو و انجام فعالیتهای تحقیقاتی و دسترسی به آخرین مقالات پژوهشی با متن کامل (Full Text) اکثر مجلات خارجی و داخلی
- اطلاع رسانی به روز به تمام مراجعین(تازههای کتاب، امکانات اطلاع رسانی و...)
مجموعه کتابخانه:
. تعداد کل کتب موجود: 18721 نسخه
. تعداد کل کتب ثبت شده: 25880 نسخه
. تعداد کتب وجین شده : 7159 نسخه
· تعداد کتاب فارسی موجود: 15820 نسخه
· تعداد کتاب لاتین موجود: 2901 نسخه
· تعداد پایان نامه های ارشد: 281 عنوان
· تعداد پایان نامه های کارشناسی: جمعاً 771 عنوان ( 178 عنوان به شکل CDو 593 عنوان به شکل چاپی)
· تعدادکامپیوترهای ویژه جستجو: 23 دستگاه·
. تعداد کامپیوترهای جستجوی پایان نامه ها وکتاب های الکترونیکی: 1 دستگاه
· تعدادپرینتر: 1دستگاه ( اشتراک گذاری شده)