دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در اسفند ماه سال 1396 تأسیس شده و واحدکتابخانه آن در دل کتابخانه دانشکده بهداشت، تاکنون مشغول ارائه خدمات کتابخانه­ ای و اطلاع رسانی به اعضای محترم هیأت علمی ، دانشجویان گرامی و همکاران محترم می ­باشد.

منابع این کتابخانه شامل موضوعات عمومی (روانشناسی، علوم دینی، مدیریت، تاریخ، جامعه شناسی و ادبیات) و تخصصی (علوم تغذیه و صنایع غذایی ) می باشد. 

استفاده از کتابخانه به شیوه قفسه باز و open access بوده و مراجعین به کتابخانه، امکان دسترسی مستقیم به منابع و تورق آن­ها را دارند. استفاده از کتابخانه برای تمام مراجعان مقدور است اما امانت دادن کتاب، مخصوص اعضای کتابخانه است.

ساعت کار کتابخانه، در روزهای شنبه تا چهارشنبه، از 8 صبح الی 18عصر می باشد.

 

 برخی خدمات کتابخانه عبارتند از:

  • امانت دادن کتاب (مطابق ضوابط این کتابخانه)
  • امکان استفاده در محل، برای منابع غیر امانی
  • خرید کتاب و دیگر امکانات رسانه‌ای
  • نیازسنجی کتابخانه با هماهنگی با اساتید، محققین و دانشجویان
  • ارتباط و همکاری با کتابخانه مرکزی و کتابخانه های دیگر دانشکده­ها و مراکز
  • داشتن سایت اینترنتی، برای جستجو و انجام فعالیتهای تحقیقاتی و دسترسی به آخرین مقالات پژوهشی با متن کامل (Full Text)  اکثر مجلات خارجی و داخلی
  • اطلاع رسانی به روز به تمام مراجعین(تازه­های کتاب، امکانات اطلاع رسانی و...)

 

 

مجموعه کتابخانه:

             تعداد کل کتب موجود:  18721 نسخه                                            

             .   تعداد کل کتب ثبت شده: 25880 نسخه                                           

            .   تعداد کتب وجین شده : 7159 نسخه

·        تعداد کتاب فارسی موجود:  15820 نسخه

·        تعداد کتاب لاتین موجود: 2901 نسخه

·        تعداد پایان نامه های ارشد: 281 عنوان

·        تعداد پایان نامه های کارشناسی:  جمعاً 771 عنوان  ( 178  عنوان به شکل CDو 593 عنوان به شکل چاپی)

·        تعدادکامپیوترهای ویژه جستجو: 23 دستگاه·   
.
        تعداد کامپیوترهای جستجوی پایان نامه ها وکتاب های الکترونیکی: 1 دستگاه
·
        تعدادپرینتر: 1دستگاه ( اشتراک گذاری شده)