واحد کتابخانه و اطلاع رسانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
واحد کتابخانه و اطلاع رسانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، با در
نظر گرفتن چشم انداز دانشکده، مشغول ارائه خدمات کتابخانهای به اعضای محترم
هیأت علمی ، دانشجویان گرامی و همکاران محترم می باشد.منابع این کتابخانه شامل
موضوعات عمومی (روانشناسی، علوم دینی، مدیریت، تاریخ،
جامعه شناسی و ادبیات) و تخصصی (آمار و اپیدمیولوژی، محیط ، حرفه ای، عمومی، تغذیه، صنایع غذایی و حشره شناسی) می
باشد.
استفاده از کتابخانه به شیوه قفسه باز و open access بوده
و مراجعین به کتابخانه، امکان دسترسی مستقیم به منابع و تورق آنها را دارند. استفاده از کتابخانه برای تمام مراجعان مقدور است
اما امانت دادن کتاب، مخصوص اعضای کتابخانه است.
گزارش
مختصرعملکرد کتابخانه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
گزارش میزان خرید
منابع چاپی
سال
نوع منبع
|
1394
|
1395
|
1396
|
1397
|
1398
|
کتب فارسی
|
426
|
794
|
475
|
1061
|
940
|
کتب لاتین
|
66
|
103
|
242
|
233
|
22
|
گزارش تعداد پایان
نامه ها
سال
نوع منبع
|
1394
|
1395
|
1396
|
1397
|
1398
|
پایان نامه ارشد
|
18
|
5
|
19
|
26
|
42
|
پروژه تحقیقاتی
|
38
|
30
|
35
|
22
|
17
|
گزارش میزان گردش
امانت
سال
نوع منبع
|
1394
|
1395
|
1396
|
1397
|
1398
|
تعداد کل کارکرد
|
275
|
1955
|
3024
|
4938
|
4014
|
ردیف مندرج درکارکرد پارس آذرخش
|
115
|
332
|
511
|
711
|
429
|