چشم انداز و هدف

هدف:

هدف کتابخانه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی  این است که با همکاری اساتید توانمند و مجرب در عرصه­های آموزشی و پژوهشی و توسعه کمی و کیفی گروه های آموزشی، آزمایشگاه های تخصصی،مراکز تحقیقاتی و توسعه روش های نوین در دو بعد آموزشی و پژوهشی خدمات خود را درسطح استان و کشور به انجام رساند و ضمن تربیت دانشجویان توانمند در عرصه های مختلف علمی و پژوهشی، در جهت تأمین نیروهای توانمند گام های موثری در داشتن زندگی سالم برای مردم این استان و کشور بردارد.

 

چشم انداز:

چشم انداز کتابخانه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی  در  سال های آینده این است تا بعنوان معتبرترین مرکزآموزشی و پژوهشی در زمینه علوم تغذیه و صنایع غذایی در غرب کشور خود را معرفی نموده و به جایگاه ارزشمندی در بین مراکز آموزشی و پژوهشی داخل و خارج کشور دست یابد.


تاریخ بروزرسانی : ۱ مهر ۱۴۰۴ ۲۳:۰۰