آبان 98

ردیف

عنوان

1

تکنولوژی های پیشرفته صنایع غذایی

2

اصول تشخیص و مداخله تغذیه ای  تغذیه در دورانهای زندگی کراوس 2007

3

شیمی تجزیه مواد غذایی

4

مبانی رئولوژی مواد و بیوپلیمرهای غذایی

5

شستشو در جاCIP) )  در صنعت شیر غذا و نوشیدنی

6

میکروب های بیماریزا در مواد غذایی و اپیدمیولوژی مسمومیت های غذایی

7

آزمون های دکتری فیزیولوژی  همراه پاسخنامه تشریحی 

8

تداخل غذا و دارو

9

میانبر الگوریتم تغذیه و رژیم درمانی

10

میانبر الگوریتم بیوشیمی

11

اصول ورزش و تغذیه ورزشی

12

تکنولوژی و شیمی نوشابه های ملایم و آبمیوه ها

13

صفر تا صد بیوشیمی پایه و بالینی

14

بیوشیمی تغذیه و هورمون

15

صفر تا صد تغذیه و رژیم درمانی

 

  اردیبهشت 98

 

ردیف

عنوان

1

روغن زیتون از تولید تا مصرف (حسین صادقی )

2

تکنولوژی تولید بسکویت کوکی و کراکر  (دانکن منلی )

3

مدل سازی پاسخ های میکروبی در مواد غذایی (سید علی مرتضوی )

4

گزیده ای از شیمی کاربردی پروتین های غذایی (مهناز طبیبی آذر)

5

شناخت مواد اولیه صنایع شیرینی و شکلات (غلامرضا کاظمی اسلامیان)

6

مبانی و روش های کنترل فرآیند سرخ کردن عمیق در مواد غذایی (آیناز علیزاده)

7

کنترل متابولیسم (دیوید گیبسون)

8

عملیات واحد در فرآوری مواد غذایی (آر.ال.ارل)

9

بیوشیمی دولین (رضا محمدی)

10

اسید لاکتیک در صنایع غذایی (بابک غیاثی طرزی)

11

تغذیه ورزشی در گروه های ویژه(لوئیز برک)

12

تغذیه سالم اعجاز خوراکیها از دیدگاه پزشکی (ناصر رجب زاده )

13

شیمی و کاربرد پروتئین های شیر (علی اکبرموسوی موحدی)

14

اصول بهداشت گوشت کشتارگاه های دامی (افشین آخوندزاده )

15

فناوری تهیه نان و مدیریت تولیدآن(ناصر رجب زاده )

16

حرارت دهی با مادون قرمز برای فرآوری مواد غذایی و محصولات کشاورزی (مهدی کاشانی نژاد)

17

شیمی فیزیک مواد و بیوپلیمرهای غذایی (بابک قنبرزاده)

18

مبانی فناوری غلات (ناصر رجب زاده )

19

جدول ترکیبات غذایی (احمدرضا درستی )

20

راهنمای کاربردی بررسی و مراقبت تغذیه ای (فرزاد شیدفر)

21

اسرار تغذیه (ون وی چارلز)

22

تغذیه و تناسب اندام (سیدضیاالدین مظاهری )

23

کنترل وزن و ترکیبات موثر در صنعت غذا (سوزان چو)

24

سم شناسی و مسمومیت های غذایی (بهجت تاج الدین )

25

پسر یا دختر : تعیین جنسیت به کمک علوم تغذیه و ژنتیک ( محمدحسین صالحی)

26

راه حل برای کاهش وزن (جودیت س بک)

27

راهنمای کاربردی تغذیه بالینی و رژیم درمانی (محسن صدیقیان)

28

میانبر الگوریتم تغذیه و رژیم درمانی (حدیث مظفری )

29

بانک سوالات ده سالانه  IQB  علوم تغذیه دکتری پاسخنامه تشریحی (محسن صدیقیان)

30

میانبر الگوریتم علوم و صنایع غذایی (محدثه کوپایی)

31

بانک سوالات ده سالانه  IQB   علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی ارشد (مطهره الهی)

32

ما طراحان علوم تغذیه و رژیم درمانی با پاسخنامه (مریم صفابخش )

33

دیابت و نحوه برخورد با مشکلات شایع در آن (شکوفه بنکداران)

34

آلرژی غذایی تشخیص درمان  (حسام الدین نبوی زاده)

35

غذاهای پروبیوتیک در سلامتی و بیماری (حدیث آریایی)

36

لغت نامه ایمنی مواد غذایی (جفری تی سولیت)

37

نگاهی بر شکل گیری مفهوم رژیم غذایی پایدار(ندا عزالدین)

38

مدیریت تغذیه در بلایا (محسن مومنی )

39

ایمنی غذایی (مصطفی کریمی )

40

دانستنی های تغذیه برای زندگی (زهرا غلامپور)

41

مبانی تغذیه و رژیم های درمانی (داوود فرج زاده الان)

42

ورزش برای گروه های خاص (معصومه حسن پور)

 

Title

No

Nutrition and behavior

1

Challeging health economics

2

Nutrition diet therapy  9e 2015 linda

3

Food process engineering and technology 2018 berk

4

Mistry of thermal food processing procedures 2016

5

Food mixing : principles and applications 2010

6

Frozen food processing and packing 2012

7

Toefl test preparation kit

8

Food packaging materials: testing and quality assurance

9