ردیف
|
عنوان
|
1
|
روغن زیتون از تولید تا مصرف (حسین صادقی )
|
2
|
تکنولوژی تولید بسکویت کوکی و کراکر
(دانکن منلی )
|
3
|
مدل سازی پاسخ های میکروبی در مواد غذایی (سید علی مرتضوی )
|
4
|
گزیده ای از شیمی کاربردی پروتین های غذایی (مهناز طبیبی آذر)
|
5
|
شناخت مواد اولیه صنایع شیرینی و شکلات (غلامرضا کاظمی اسلامیان)
|
6
|
مبانی و روش های کنترل فرآیند سرخ کردن عمیق در مواد غذایی (آیناز علیزاده)
|
7
|
کنترل متابولیسم (دیوید گیبسون)
|
8
|
عملیات واحد در فرآوری مواد غذایی (آر.ال.ارل)
|
9
|
بیوشیمی دولین (رضا محمدی)
|
10
|
اسید لاکتیک در صنایع غذایی (بابک غیاثی طرزی)
|
11
|
تغذیه ورزشی در گروه های ویژه(لوئیز برک)
|
12
|
تغذیه سالم اعجاز خوراکیها از دیدگاه پزشکی (ناصر رجب زاده )
|
13
|
شیمی و کاربرد پروتئین های شیر (علی اکبرموسوی موحدی)
|
14
|
اصول بهداشت گوشت کشتارگاه های دامی (افشین آخوندزاده )
|
15
|
فناوری تهیه نان و مدیریت تولیدآن(ناصر رجب زاده )
|
16
|
حرارت دهی با مادون قرمز برای فرآوری مواد غذایی و محصولات کشاورزی (مهدی
کاشانی نژاد)
|
17
|
شیمی فیزیک مواد و بیوپلیمرهای غذایی (بابک قنبرزاده)
|
18
|
مبانی فناوری غلات (ناصر رجب زاده )
|
19
|
جدول ترکیبات غذایی (احمدرضا درستی )
|
20
|
راهنمای کاربردی بررسی و مراقبت تغذیه ای (فرزاد شیدفر)
|
21
|
اسرار تغذیه (ون وی چارلز)
|
22
|
تغذیه و تناسب اندام (سیدضیاالدین مظاهری )
|
23
|
کنترل وزن و ترکیبات موثر در صنعت غذا (سوزان چو)
|
24
|
سم شناسی و مسمومیت های غذایی (بهجت تاج الدین )
|
25
|
پسر یا دختر : تعیین جنسیت به کمک علوم تغذیه و ژنتیک ( محمدحسین صالحی)
|
26
|
راه حل برای کاهش وزن (جودیت س بک)
|
27
|
راهنمای کاربردی تغذیه بالینی و رژیم درمانی (محسن صدیقیان)
|
28
|
میانبر الگوریتم تغذیه و رژیم درمانی (حدیث مظفری )
|
29
|
بانک سوالات ده سالانه IQB علوم تغذیه دکتری پاسخنامه تشریحی (محسن
صدیقیان)
|
30
|
میانبر الگوریتم علوم و صنایع غذایی (محدثه کوپایی)
|
31
|
بانک سوالات ده سالانه IQB علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و
بهداشتی ارشد (مطهره الهی)
|
32
|
ما طراحان علوم تغذیه و رژیم درمانی با پاسخنامه (مریم صفابخش )
|
33
|
دیابت و نحوه برخورد با مشکلات شایع در آن (شکوفه بنکداران)
|
34
|
آلرژی غذایی تشخیص درمان (حسام
الدین نبوی زاده)
|
35
|
غذاهای پروبیوتیک در سلامتی و بیماری (حدیث آریایی)
|
36
|
لغت نامه ایمنی مواد غذایی (جفری تی سولیت)
|
37
|
نگاهی بر شکل گیری مفهوم رژیم غذایی پایدار(ندا عزالدین)
|
38
|
مدیریت تغذیه در بلایا (محسن مومنی )
|
39
|
ایمنی غذایی (مصطفی کریمی )
|
40
|
دانستنی های تغذیه برای زندگی (زهرا غلامپور)
|
41
|
مبانی تغذیه و رژیم های درمانی (داوود فرج زاده الان)
|
42
|
ورزش برای گروه های خاص (معصومه حسن پور)
|