دانشکده علوم
تغذیه و صنایع غذایی در اسفند ماه سال 1396 تأسیس شده و واحدکتابخانه آن در دل
کتابخانه دانشکده بهداشت، تاکنون مشغول ارائه خدمات کتابخانه ای
و اطلاع رسانی به اعضای محترم هیأت علمی ، دانشجویان گرامی و همکاران محترم می باشد
منابع این کتابخانه شامل موضوعات عمومی
(روانشناسی، علوم دینی، مدیریت، تاریخ، جامعه شناسی و ادبیات) و تخصصی
( علوم تغذیه و صنایع
غذایی ) می باشد.
استفاده از کتابخانه به شیوه قفسه باز و open access بوده و مراجعین به کتابخانه، امکان دسترسی مستقیم به منابع و
تورق آنها را دارند. استفاده
از کتابخانه برای تمام مراجعان مقدور است اما امانت دادن کتاب، مخصوص اعضای کتابخانه
است.
ساعت کار کتابخانه، در روزهای شنبه تا چهارشنبه، از 8 صبح الی 18عصر
می باشد.
برخی خدمات کتابخانه عبارتند از:
- امانت دادن کتاب (مطابق ضوابط این کتابخانه)
- امکان استفاده در محل، برای منابع غیر امانی
- خرید کتاب و دیگر امکانات رسانهای
- نیازسنجی کتابخانه با هماهنگی با اساتید، محققین و دانشجویان
- ارتباط و همکاری با کتابخانه مرکزی و کتابخانه های دیگر دانشکدهها و مراکز
- داشتن سایت اینترنتی، برای جستجو و انجام فعالیتهای تحقیقاتی و دسترسی به آخرین مقالات پژوهشی با متن کامل (Full Text) اکثر مجلات خارجی و داخلی
- اطلاع رسانی به روز به تمام مراجعین(تازه های کتاب، امکانات اطلاع رسانی و...)
مجموعه کتابخانه :
- تعداد کل کتب ثبت شده: 26521 نسخه
- تعداد کل کتب موجود: 19362نسخه
- تعداد کتب وجین شده : 7159 نسخه
- تعداد کتاب فارسی موجود: 16452 نسخه
- تعداد کتاب لاتین موجود: 2910 نسخه
- تعداد پایان نامه های دکتری : 5 عنوان
- تعداد پایان نامه های ارشد: 292 عنوان
- تعداد پایان نامه های کارشناسی: جمعاً 792 عنوان ( 199 عنوان به شکلCD و 593 عنوان به شکل چاپی)
- تعداد کامپیوترهای ویژه جستجو: 23 دستگاه
- تعداد کامپیوترهای جستجوی پایان نامه ها وکتاب های الکترونیکی: 1 دستگاه
- تعداد پرینتر: 1دستگاه ( اشتراک گذاری شده)